Anita

A nevem Körmendi Anita.

Sokan úgy ismernek, mint egy érdekes fémes szakma képviselője. Sokan úgy ismernek, mint a lányom és a fiam anyukája. Sokan úgy, mint fitnesz oktató. Szerencsére vannak néhányan akiknek barátként jutok eszükbe. Pár embernek rokona vagyok. Van egy harcos ember a Földön, akinek a felesége. Él egy olyan örök hippi aki a nővérének hívhat és van egy drága asszony, akinek a lánya lehetek.

Mióta az eszemet tudom, mérnöknek készültem. Első szülöttje vagyok egy régimódi gondolkodású apának, így fiús nevelést kaptam és tényleg mérnök lettem. Több, mint 20 éve állom sikeresen a sarat a műszaki világban. Klasszikus ívet jártam be eddig a pályán. Az operatív napi taposómalomtól a menedzser világ stratégiai- és projekt tervezéséig csináltam mindent. Manufakturális szervezetben és a multi világban is láttam már jót és rosszat is. Dolgozom kétkezű munkásemberekkel, különc tudósokkal és öltönyös menedzserekkel.

Műszaki tapasztalatom és rendszerszemléletem mellett a legnagyobb erőm a szervezetbe vetett hitem. Illetve az, hogy sosem hagyom abba a tanulást. Mindig érdekel mit, hogy lehet megjavítani, jobbá tenni úgy, hogy win-win helyzeteket teremtsünk. Folyamatosan optimalizálok. Ezért van a gépészmérnöki alap mellé közgazdász végzettségem és ezért lettem coach, szervezetfejlesztő és tréner is.

Hiszem, hogy mindenre van több megoldás, csak még egyiket sem találtuk meg. Hiszem, hogy mindenki képes elégedett, boldog életre, csak nem mindenki találja az irányt merre induljon. A műszaki világomban megtanult segítő és támogató hozzáállásomat adaptálom a hétköznapokba is. Határozottan állítom, beválik a sajátos módszerem.

Nem vagyok klasszikus segítő, a logika irányít és az empátia mozgat. Ha ilyen támogatót keresel, itt vagyok.

Körmendi Anita

coach, szervezetfejlesztő, tréner

+36 20 344 44 21