Melinda

Ne a változástól, az állandóságtól félj! (Lao Ce)

Marosvári Melinda vagyok, nő, anya, barát, coach, tanácsadó

Szerencsés vagyok, a szakmám a hobbim, a hobim a szakmám. Sosem tudok betelni az életekkel és történetekkel, a megoldásokkal, amiket az ügyfeleim elém tárnak. Inspirálnak, tovább visznek, tanítanak. Folyamatosan fejlődöm és tanulok tőlük is, sőt, talán ők a legjobb tanítóim.

Bár ma már büszkén mondom, coach vagyok, nem vezetett egyenes út idáig: a kreatív/reklám szakmában kezdtem a pályafutásom, majd több csavar, kerülőút és 4 gyerek után ma már végre azon dolgozom, hogy a hozzám fordulókat azzal a tapasztalattal és tudással támogassam, amit az évek során megszereztem és azóta is folyamatosan fejlesztek.

Hatalmas erő lakozik a coachingban, és hatalmas energiák mozdulnak meg egy-egy ülés alkalmával. Hiszem, hogy a megoldás mindenkiben ott van; mindenki képes a változásra, a változtatásra, és megtalálni a számára legjobb módszert egy megfelelő vezető segítségével. Azt kérdezed, hogy hogyan érheted el? Gyere, megmutatom! Azért vagyok veled, melletted, hogy az első perctől fogva érezd, az üléseink érted, miattad vannak, hiszen a saját “filmed” főszereplője te vagy, így az abban felmerülő elakadásokat is csak te rendezheted el. Szeretném, ha látnád, hogy minden ülés alkalmával egyre előrébb jutsz a saját megoldásaidhoz, a kitűzött célodhoz: fejlődsz, haladsz, tanulsz, változol. Szeretném, ha látnád azt is, hogy megvan benned az erő, és a kitartás, hogy mindezt elérd.

Hiszem azt is, hogy képesek vagyunk megteremteni magunknak a boldog, kiegyensúlyozott életet, és jól élni azt. Kompromisszumok nélkül.
Ehhez tudok neked segítséget nyújtani, megtalálni a választ a kérdésre: ‘Hogyan?’ és veled lépkedni, ugrani, repülni végig a coaching folyamatán, a változás és a fejlődés útján.

Fogd meg a kezem, induljunk el együtt!

Melinda

________________

Marosvári Melinda

life- és business coach, tanácsadó, mentor

+36 30 408 67 09
eldjolazeleted@outlook.hu