boldogság,  célok,  coaching,  fejlődés,  konzultáció,  megújulás,  önbizalom,  önismeret,  tervezés,  újrakezdés,  változás

Megújultam

Bizony, az új év új honlapot hozott, amely sokkal letisztultabb és áttekinthetőbb, mint a korábbi oldalam volt. A 2017-es év nagyszerű változásokat hozott, leginkább azt, hogy rájöttem, mi az igazán fontos az életemben, és milyen irányt tudok teljes szívvel követni. Tehát bizonyos szempontból a külsőségek jelzik a belső átalakulását. Rengeteg minden történt, nem csak jó, néha rossz dolgok is (kapcsolatok, anyagiak terén, sőt, munkafronton is) melyekre nem volt ráhatásom, de összesítve az óévet, azt mondhatom, remek, de nehéz időszakon vagyok túl. Sokkal tudatosabbá, és céltudatosabbá váltam, megtanultam rengeteg technikát, amivel a tervezett változásokat az életemben véghez vihetem. Nem mondom, hogy minden sikerült, amit elterveztem, de a jó úton vagyok és teljes biztossággal tudom, hogy a változások a javamat szolgálják. Az összesítés azért is billen pozitívba, mert bár több célom még a jövőbe mutat, de végre pontosan tudom, mit szeretnék. Ezt sokáig nem mondhattam el, mert nem volt meg az a lelki egyensúly, ami biztosította volna a kitartást és a hitet. A coaching technikáknak köszönhetően viszont sokkal nagyobb önbizalommal vészeltem át még a legmélyebb pontokat is, nem beszélve azokról a segítőkről, kollégákról, akik egy-két szuper kérdéssel (esetleg csak annyival, hogy figyelmesen meghallgattak) rávezettek a saját megoldásaimra.

Egyszóval: Megújultam.

Az új honlap pedig egy nagyszerű felület a megismeréshez, felfedezéshez, a mindennapok irányításához. Ha akarod, segítelek és veled együtt haladok a TE utadon. Ha igazán készen állsz a változásra!

Boldog új évet kívánok Neked, és kívánom, hogy 2018-ban fogalmazd meg és érd el a céljaidat! Ha nem látsz tisztán, ha épp tipródsz, nem tudsz kigabalyodni a jelenlegi, vagy akár hosszabb ideje húzódó helyzetedből, én itt vagyok, segítek, nyújtom a kezem.

Melinda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük